Ir trīs sievietes ķermeņa nepilnības, kuras vīriešiem šķiet pievilcīgas, bet kuras var sievieti iedzīt kompleksos

Cilvēku daiļās puses pārstāvji bieži uztraucas par dažiem saviem fiziskajiem trūkumiem. Viņi vienmēr atrod trūkumus figūrā, matos, ādā un citās īpašībās. Vīriešu priekšā viņas vienmēr cenšas sevi pasniegt ideālā formā.

 

Šodien uzzināsim, kas īsti sievietēs patīk vīriešiem, bet kāpēc dāmas izjūt kompleksus.

 

Gurni, kas ir apjomīgi vai liela izmēra.

Lielākā daļa milzīgo gurnu īpašnieces slēpj tā sauktos “trūkumus” zem vaļīga apģērba, ievēro diētas un apmeklē fitnesa klubus. Viņi atsakās pieņemt, ka gurni, kas ir platāki par vidējo, patiesībā ir skaisti. Lielāko daļu vīriešu piesaista plati gurni, jo viņi spēj atšķirt vīriešu un sieviešu ķermeni. Tā daba radīja sievieti, tāpēc vīrieši dod priekšroku sievietēm, kuras ir formīgas.

Kopš seniem laikiem sievietes ar platiem gurniem tika ļoti cienītas, jo tika uzskatīts, ka viņas var iznēsāt un dzemdēt veselīgus pēcnācējus.

LASI VĒL: 5 vārdi, kuri atnes nabadzību un problēmas ar naudu

Mazas krūtis

 

Mazas krūtis ir vēl viena fiziska īpašība, ko daži cilvēki var uzskatīt par trūkumu. Ticiet man, vīriešiem mazas krūtis šķiet ļoti seksīgas. Viņi pievērš īpašu uzmanību nevis to izmēram, bet gan formai. Protams, ir svarīgi, lai krūtis būtu ne tikai pievilcīgas, bet arī stingras. Sievietes ar lielām krūtīm mēdz izskatīties vecākas, nekā patiesībā ir. Mazas krūtis nav iemesls šaubām par sevi vai vēlmei mainīties.

 

Neliels vēderiņš

 

Pārtrauciet sevi strosēt, lai samazinātu vidukļi. Mēs visi esam parasti cilvēki un nav noslēpums, ka ideālu cilvēku nav. Mazs vēders ir pilnīgi normāli. Aptaujā noskaidrots, ka vīrieši dod priekšroku pieskarties mīkstam vēderam, nevis pieskarties ķermenim, kas ir “uzkačāts”.

 

Tas nenozīmē, ka sievietēm nevajadzētu rūpēties par savu izskatu un ķermeni. Pareizam uzturam un mērenām fiziskām aktivitātēm jābūt katras sievietes dzīves sastāvdaļai. Taču skaists viduklis ir atslēga uz vīriešu uzmanību.

Nobeigumā vēlos uzsvērt, ka sievietēm vissvarīgākais ir mīlēt sevi tādu, kādu viņu ir radījusi daba, neatkarīgi no tā, ko saka vīrieši. Mums par prioritāti jānosaka mūsu pašu vēlmes un prasības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment